Elisa Lo Greco

04.11.2019. – 07.09.2020.

Neved: Elisa Lo Greco

Honnan érkeztél? : Berlinből

Mennyi időt töltöttél Nagyvázsonyban a Fekete seregnél és mikor? 

2019.11.04-2020.09.20 (Közben haza kellett mennem a covid miatt egy kis időre.)

 

Hogy telt egy átlagos napod? Mi volt a munkád, elfoglaltságod? 

Hetente négy napon segédtanárként dolgoztam két általános iskola német és angol óráin, egy nap pedig a helyi ifjúsági központban. Egy rendes „tanítási napon” reggel iskolába jártam, délután szabadidőmben az ifjúsági központba mentem, este pedig elkészítettem az iskola dolgait, apróbb feladataimat.

Megosztanád a kedvenc emlékedet? 

Nagyon jóban lettem két spanyol lánnyal, akikell azóta is kapcsolatban vagyok és hálával gondolok a velük töltött időre.

Van vicces emléked, amit elmesélsz? 

Az emberek mágneseket gyűjtenek ajándékba.  Találtam az utcán egy cicát akit megmentettem.  te ne csinálj ilyet, mert Rita infarktust kap…

Mit szerettél leginkább Nagyvázsonyban?

Nagyvázsony nagyon szép falu, lakói is nagyon barátságosak. Amit nagyon szerettem Magyarországon, hogy busszal, olcsón lehet mindenhova eljutni és nagyon szép helyeket kínál, különösen a nagyvázsonyi régió.

Milyen volt az élet az önkéntesházban? 

Ambivalensek az érzelmeim. Néha nehéz, a szobatársak miatt, de nagyon sokat tanultam magamról, türelmesebb, kompromisszumkészebb lettem és a kommunikáció területén is fejlődtem. De főleg nagyon kedves lakótársaid lesznek, akikkel élmény lesz együtt élni.