Sajnos hazajöttünk… örültem… ennyi…

Szóval…Hogy is kezdjem.

Már az első pillanattól izgalmas volt az utunk, attól kezdve ,hogy Budapestre értünk. Mivel ez volt életem első repülőútja, így nem tudtam mire számíthatok. A reptéren már majdnem eltévedtünk. Plusz eléggé fáradtak voltunk, mivel előtte szülinapi buli volt és nyomtuk egész este.

Ezeket leszámítva egész kellemes utunk volt. Amikor landoltunk Lisszabonban, nem tudtuk mit csináljunk, mivel volt még 7 üres szabad óránk, amit el kellet ütni, amíg jöttek értünk. Így elmentünk városnéző túrára és sétáltunk 20 km-t, mert eltévedtünk.

De nagy nehezen, mikor más vezette a csapatot – Bokor Dániel személyében – egyből visszataláltunk a reptérre, ahol már várt a buszunk, amibe mi magyarok, hollandok, németek, spanyolok, olaszok, franciák és még sok más fiatal volt.

Éjfél körül megérkeztünk a szállásra, ami egész kellemes volt, kicsi, 2 fős szobákkal.
Ezután jött a kaland nagy része.

10 napig együtt voltunk a különböző nemzetiségű fiatalokkal és 10 napig mindenféle helyi projektekben vettünk részt, de mellette nagyon sokat kirándultunk a helyi kisvárosokban. Ezek mellet minden este elmentünk bulizni a többi fiatallal. Aztán sajnos hazajöttünk. Örültem. Ennyi.

Doszpolt László