Orosz önkéntes Nagyvázsonyban

Daria Makarova, első orosz önkéntesünk bemutatkozása

Sziasztok.

Daria vagyok, 18 éves, Oroszországból érkeztem. Jelenleg a Fekete Seregnél veszek részt az EVS szervezte önkéntesprogramban.

Pár információt írnék magamról. 2020-ban fejeztem be az iskolát. Tanulmányaim és a nyelvtanulás mellett, kiskoromtól kezdve részt vettem az iskola társadalmi életében. Általános iskolában nem mulasztottam el a lehetőséget, hogy különböző rendezvényeken asszisztáljak. Vagy fellépő voltam iskolai koncerteken , vagy műsorvezető voltam rajtuk. Később úgy döntöttem, hogy csatlakozom iskolánk önkéntes szervezetéhez. Felnőttem, fejlesztettem képességeimet, így váltam önkéntes szervezetünk vezetőjévé. Sokat dolgoztunk: az idősek szabadidős központjában idősek számára készült angol nyelvtanfolyamokat tartottunk, sok iskolai fesztivált szerveztünk, és városi rendezvényeken, koncerteken segítettünk ugyanakkor arra is rájöttem, hogy továbbra is szeretnék dolgozni az emberekkel, segíteném őket amiben csak tudom.

Szerintem nincs is jobb, mint kényelmes, barátságos környezetet teremteni az élet számára azzal, hogy a Fekete Seregi Ifjúsági Egyesület részévé válhatsz.
Remélem, hogy hozzájárulhatok e küldetés megvalósításához!

Mindenkinek a legjobbat kívánom!

Daria